JPHoreca Logo Limburg

Food

Binnen dit segment vindt u alles wat u nodig heeft voor een professionele inkoop die nodig is voor de bereiding van maaltijden. In welke hoedanigheid u die dan ook wilt presenteren of verkopen.

De ingredienten kunnen  gekoelde dagverse of verse producten zijn doch ook diepvries. Wij voeren een breed assortiment welke aangepast wordt aan de behoefte van de afnemer en innovatie vanuit de voeding middelen industrie.  
Uiteraard vind u ook een assortiment biologische ( de vrije Koe ) en duurzame producten.

In het langhoudbare segment vindt u levensmiddelen van de toonaangevende A-merken.

Onze distributie is flexibel in gericht om u volgens het one-stop-shop delivery systeem  alles in een levering te kunnen bezorgen. Dus gekoelde als diepvries als conventionele producten.

Bedrijven die voor hun medewerkers dagelijks de lunch verzorgen vinden klein verpakkingen in ons assortiment. Waaronder 1 of 2 plaks vleeswaren of kaas verpakkingen, vers brood of bake-off.  Of Hotels die het ontbijt verzorgen kunnen prima hun weg vinden in de eenpersoons verpakkingen broodbeleg. Maar ook de reguliere lunch –of betere snackbar kan zijn of haar weg goed vinden in het geboden assortiment.

Informeer naar de mogelijkheden en ervaar de kansen.